Castellano | English | French
Esquerra

Presentació

En Marcel i en Pep han decidit alliberar-se de la tensió de la gran ciutat i perdre’s pels PAISATGES DEL VI. Visiten la DO Conca de Barberà, la DO Montsant, la DOQ Priorat i també la DO Terra Alta. El Marcel és un bon entès del tema, un apassionat del món del vi. El Pep, més ignorant, es deixa portar. Els acompanyeu?

Trobareu el seu itinerari a les oficines de turisme de cada comarca en format MP3 o CD. També us el podeu baixar des de l’adreça web (www.paisatgesdelvi.com).

Comenceu per on vulgueu. Seguint la ruta, anireu trobant els indicadors. Preneu-vos-ho amb temps, sense presses, i aprofiteu per contemplar els paisatges, descansar als miradors, passejar pels pobles, visitar cellers i gaudir d’uns vins únics i exclusius.

Després d’aquesta experiència coneixereu de més a prop la Cultura del Vi, el passat i el present dels territoris del sud de Catalunya i la seva gent, que han viscut pel i del conreu de la vinya.

Mantingueu ben desperts tots els sentits: la vista per gaudir del paisatge, l’oïda per escoltar la informació, l’olfacte per copsar els matisos de la natura, el gust per tastar els vins, el tacte... i BONA TRAVESSA!

El terrat

  • sdsdsd
  • sdsdsd
  • sdsdsd
  • sdsdsd

Oficina Comarcal de Turisme de la Conca de Barberà

Tel. 977 871 247   Web: www.concadebarbera.info
info@concadebarbera.cat

Oficina Comarcal de Turisme del Priorat:

Tel. 977 831 023   Web: www.turismepriorat.org
oit@priorat.cat

Oficina Comarcal de Turisme de la Terra Alta:

Tel. 977 420 018    Web: www.terra-alta.org
turisme@terra-alta.org

Logos

Logos2